Elemente constructive ce ofera rezistenta termica si fonica usilor metaliceTraciaDoor®

Uşa este realizată din tablă zincată cu grosimea de 0,8mm cu model realizat prin ambutisare.   Are două fețe îmbinate prin sudură. Grosimea uşii este de 60mm. Tocul este realizat din tablă zincată de 1,5mm grosime, modelul este realizat prin laminare la rece iar îmbinarile prin sudura. Pragul şi toate întăriturile sunt confecţionate din tablă de 1,5mm grosime pentru a-i conferi mai multă rezistenţă.
S-a acordat o atenţie deosebită izolaţiei din interiorul uşii, astfel blatul uşii este izolat cu vată bazaltică cu fibră perpendiculară cu densitate de 85kg/m3. Vata are o structură fibroasă cu o distribuţie bună a golurilor de aer acesta fiind şi avantajul care îi conferă o izolare foarte bună iarna, împotriva frigului cât şi vara, împotriva căldurii. Economia de energie termică pentru acest tip de izolare este de aproximativ 30% pentru o grosime de 60mm. Deasemenea, datorită structurii fibroase, vata poate absorbi energia acustică, pentru o grosime de 60mm indicele de absorţie este de 0,997 si 40 db. Vata minerală bazaltică are în componența rocă bazaltică amestecată cu cocs și calcar. Oferă o mare eficiență termoizolantă și o bună rezistență la compresiune datorată orientării fibrelor ce asigură rigiditatea și stabilitatea dimensionala a materialului. Vata bazaltică suportă temperaturi de peste 1000ºC fără a se topi timp de până la 120 minute.  Datorită structurii fibroase, vata bazaltică are o mare capacitate de absorţie a vaporilor de apă şi a aerului ceea ce oferă un confort termic sporit indiferent de sezon.

Etanşarea se face cu garnitură tip EuroStrip produsă de firma suedeză Trellerborg Building Systems AB. Garniturile sunt realizate din EPDM cu duritate de 40-90 IRH, rezistenţă la întindere de -10MPa, elasticitate la rece pâna la -55oC şi la căldură până la 100oC. Durata de viaţă estimată a garniturilor este de 40 de ani cand nu se aplică nici o forţă asupra lor. Asigură o etanşare a produsului pentru apa provenită de la căderea ploii şi nu de la jeturi de apă proiectate pe suprafața lui.

Vopsea rezistenta la exterior folosita la fabricarea usilor metaliceTraciaDoor®

Uşile sunt vopsite cu vopsea pulbere în camp electrostatic si pot avea finisaj texturat fin mat sau lucios.
Vopseaua folosita este o pulbere termosensibilă având la bază răşini poliesterice saturate alese pentru rezistenţa lor deosebită la îmbătrânire în condiţii atmosferice, radiaţii U.V. şi saponificare.
Aceste caracteristici de bază combinate cu excelentele proprietăţi mecanice duc la obţinerea unor acoperiri cu rezistenţă deosebită în mediul exterior şi cu remarcabile proprietăţi decorative. Grosimea stratului depus este de 60 - 80 microni, rezistenţa la impact fiind de peste 2.5Nm, duritate Buchholz >80. Pe lângă pulberile standard (RAL) se folosesc şi cele din gama cu efecte speciale. Astfel, efectele metalizate şi perlate ale gamei oferă un spectru complet şi unitar de produse care răspund cerinţelor de produse profesionale de înaltă calitate, moderne şi inovatoare.

 

Usile se pot fabrica la comanda si in dimensiuni atipice. Pentru mai multe detalii vedeti toate modelele produse de fabrica noastra si alegeti in functie de nevoi. Pentru mai multe detalii contactati-ne!

 

 

Modele noi produse de TraciaDoor®