Ce siguranta asigura usile metalice?

Siguranta usilor metalice este net superioara celor din lemn, alama sau placate cu MDF.

Usile metalice TraciaDoor® sunt produse exclusiv in Romania. Data fiind infractionaliatea raportata la nivel national in aria spargerilor de apartamente de bloc sau case/vile, inginerii nostrii au proiectat, testat si implementat noi elemente de siguranta care sa ingreuneze patrunderea prin efractie in interiorul casei dv. Aceste elemente sunt perfectionate pe parcurs ce sunt raportate noi moduri de efractie ale raufacatorilor. Studiem piata de profil si ne asiguram ca ne aliniem celor mai noi cerinte de securitate ale usilor metalice. Toate aceste inovatii aplicate in securitatea usilor metalice se fac pastrand un pret rezonabil de productie - din respect pentru beneficiarul produsului nostru.

Elemente de siguranta ale usilor metaliceTraciaDoor® produse in Romania.

Uşa este realizată din tablă zincată cu grosimea de 0,8mm cu model realizat prin ambutisare.
Are două fețe îmbinate prin sudură.
Grosimea uşii este de 60mm.
Tocul este realizat din tablă zincată de 1,5mm grosime.
Modelul este realizat prin laminare la rece iar îmbinarile prin sudura.
Pragul şi toate întăriturile sunt confecţionate din tablă de 1,5mm grosime pentru a-i conferi mai multă rezistenţă.
Uşa este prinsă de toc prin 3 balamale reglabile cu şuruburi și poate fi echipată cu una sau două închideri având pentru protecţia butucului şilduri antiefracţie.
Pentru sporirea nivelului de siguranta, este recomandat sa optati pentru o usa cu doua sisteme de inchidere.

Spuma poliuretanica si securitatea usilor.

Usile montate, sau mai bine spus: "fixate" cu spuma poliuretanica NU asigura rezistenta mecanica si securitate. Spuma poliuretanica este un material moale, comprimabil care permite deformarea tocului in cazul in care un infractor aplica un dispozitiv mecanic (cric) intre doua laturi ale tocului, deformandu-l. Indiferent marca sau pretul incuietorii achizitionate, acestea poate fi scoasa din locasul din toc, astfel usa deschizandu-se singura.
Recomandam montarea unei usi la comanda pe marimea spatiului de usa cu un spatiu maxim 15mm. Prin gaurile de pe toc se fixeaza usa in perete cu dibluri metalice iar apoi se pun dopurile la loc si se continua fixarea usii cu spuma poliuretanica in toata cavitatea interioara a tocului.
Exista posibilitatea montarii usii prin sudura, insa recomandam o atentie sporita astfel incat tocul sa nu fie atins de sudura iar fierul beton folosit sa fie sudat pe suportii cu care este prevazut tocul usii la interior.
In cazul usilor prevazute cu geam in lateralul usii sau supralumina (deasupra usii), este absolut necesara zidirea.
Contactati un consultant tehnic al companiei noastre inainte de a face o achizitie. Veti primi cele mai corecte sfaturi.

Respectati instructiunile de montaj.

Securitatea casei dv. depinde in mare masura si de modul de montare. O usa montata gresit, care nu se inchide corect sau are un luft prea mare este o invitatie pentru amatorii de patrundere prin efractie.
Montajul usii va fi efectuat doar de persoane calificate care respecta normele de PSI si Protectia Muncii.

Descarca document: Instructiuni de montaj

 

 

 

 

Modele noi produse de TraciaDoor®